Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Milan Wetter 22. 12. 2021
Mám vcelku bezproblémové zkušenosti i s jinými realitními kancelářemi, ale spolupráce s p. Ing. Klimešem byla zcela výjimečná, naprosto dokonalá. Spolehlivost, profesionalita, ochota, vstřícnost... Samé superlativy. Velice mu za vše děkuji. Do budoucna se již míním obracet jen a pouze na něj.
Renata Vlašínová 11. 11. 2021
Chtěla bych poděkovat za profesionální přístup a jednání ve věci prodeje nemovitosti panu Ing. Klimešovi. Veškeré úkony spojené s jednáními s protistranou byly připraveny, prohlídky probíhaly dle předchozí domluvy. Byly jsem velmi spokojena a určitě v budoucnu budu služby realitní kanceláře Bravis upřednosťovat. .
Renata Vlašínová 11. 11. 2021
Spolupráci s realitní kanceláři Bravis hodnotíme velice kladně. Velmi si vážím profesionálního přístupu a spolehlivosti pana Ing. Klimeše. Během všech jednání bylo vždy vše předem připraveno a nachystáno bez nejmenší chyby. Pokud bude příležitost , tak služby realitní kanceláře opět vyhledám.
Monika Licková 11. 5. 2021
Děkuji panu inženýrovi za velmi vstřícné a bezproblémové jednání a za výběr nových majitelů bytu,kteří zcela splňovali mé podmínky. Mohu jen doporučit.
Petra a Petr Novotní 18. 2. 2021
Spolupráce s panem Klimešem byla 100%. Profesionální přístup, dochvilný, spolehlivý, vstřícný a sympatický, vždy dodržel domluvu. Můžeme jen doporučit. V každém dalším případě naší potřeby využít realitního makléře se na něj opět rádi obrátíme.
Petr Novotný 18. 2. 2021
Velmi zodpovědný a profesionální přístup pana Klimeše mě opravdu překvapil, potěšil, mohu jen chválit a s klidným svědomím doporučit.
Wanda Wozáryová 15. 2. 2021
Velmi profesionalni pristup pana Klimese, doporucuji.
Denisa Mandelíková 29. 10. 2020
Spolupracuji s Bravisem již několik let a vždy jsem byla spokojena. Pan Klimeš se postaral o hladký průběh a doporučil ideální podnájemníky. Vše rychle, bez problémů a bez starostí. Děkuji a doporučuji.
Dita Vařilová 18. 8. 2020
Velmi kladně hodnotím práci pana inženýra Klimeše. Výborná komunikace, zpětná vazba, informovanost, rychlost, pohotovost a úsměv. Mohu jen doporučit.
Přidat referenci